loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem onlajn formulara ili pozovite +381 69 5339 248.

Kako napraviti Google Street Viev za preduzeća

Sastanak i procena
1

Sastanak i procena

Za početak, predlažemo neobavezujući sastanak preko Zoom platforme, ili u prostorijama koje želite da fotografišete. Dozvolite nam da odgovorimo na sva vaša pitanja, objasnimo sve detalje i procenimo koliko će to koštati (cena zavisi od veličine prostora). Hajde da organizujemo fotografisanje i potpišemo ugovor o autorskim pravima.

Google vizit karta
2

Google vizit karta

Da bi Google objavio virtuelni obilazak vaše kompanije - morate imati Google vizit kartu sa virtuelnim obilaskom i fotografijama na njoj. Pokažite klijentima da radite, objavite radno vreme, broj telefona i putanju do kompanije na Google pretrazi a na Mapama - sa Google vizit kartom. Ako vam je potrebna pomoć, rado ćemo vam pomoći.

Fotografisanje
3

Fotografisanje

Fotografisanje u proseku traje 45 minuta. do 90 min, ali zavisi od veličine prostora koji se fotografiše. Molimo vas da pripremite sve sobe i vodite računa da se sve može videti na panoramama od 360º.

Publikacija
4

Publikacija

Virtuelna turai fotografije biće objavljeni na Google-u za nekoliko dana (prosek je 2-3 nedelje). Naši zaposleni sa Google sertifikatom prvo moraju da pripreme fotografije u posebnim programima za obradu virtuelnih fotografija. Količina posla zavisi od količine fotografija, koje zavise od veličine prostora koji se fotografiše.

Istaknite se i ostavite bolji utisak

phone
Pozovite nas na broj
+381 69 5339 248
phone
Odgovorićemo vam vrlo brzo
Pošalji zahtev
Google trusted
Nazad na vrh